STE POZABILI SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

- 10%

RIP CURL – steklenica – Search Drink Bottle 710ML/24OZ

Original price was: 29.99 €.Current price is: 26.99 €.

Ostanite hidrirani na poti z našo Search Drink Bottle. Ta steklenica je izdelana iz nerjavečega jekla 18/8, primernega za živila, zato je trpežna in varna za vse vaše pijače. Ima prostornino 710 ml/24 oz in ima izolacijo z dvojno steno, ki ohranja vaše pijače tople ali hladne dlje časa. Zaradi neprepustnega pokrova in širokega ustja je polnjenje in čiščenje enostavno. Z njegovo zasnovo, ki je odporna na znoj, lahko uživate v hladni vodi ali športnih pijačah, ne da bi vas skrbeli vodni obroči.

Sestava: Nerjaveče jeklo

O artiklu: Nerjaveče jeklo 18/8, prostornina 700 ml / 23 oz, izolacija z dvojnimi stenami za tople in hladne napitke, široko ustje za enostavno polnjenje in čiščenje, zasnova odporna na potenje – preprečuje vodne obroče

Prostornina: 0,7L

Številka izdelka: 12SMUT

RipCurl logo
Rip Curl je oblikovalec, proizvajalec in prodajalec deskarskih športnih oblačil in oblačil za vsakodnevno nošenje. Je velik športni sponzor.
Rip Curl je postal eno največjih deskarskih podjetij v Avstraliji, Evropi, Južni Ameriki, Severni Ameriki in Južni Afriki.

 

 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 100 EUR. Cena dostave po Sloveniji je 5 EUR, po Hrvaški pa 9 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

GOR