STE POZABILI SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

Kathmandu – Mestni nahrbtnik 18L – Amphi Roll Top

112,00 

Kathmandu Amphi urban nahrbtnik 18L (KA1330)
Amphi Roll Top je kot nalašč za med tednom ali pobeg ob koncu tedna. Zasnovan je za tiste, ki so velikokrat na poti. S široko odprtim zgornjim delom, 18-litrsko prostornino in velikim, robustnim dnom nahrbtnika je ta torba pripravljena za vse, kar potrebujete.

Nahrbtnik Amphi Urban je elegantno oblikovan iz trpežne tkanine CORDURA, je vaša vsestranska torba. S 18 litersko prostornim predalom, ki se široko odpira in magnetnimi sponkami za hitro odpiranje, s katerimi boste med vožnjo v službo zlahka dosegli svoje stvari.

Brezhiben nahrbtnik je bil preizkušen za zaščito pred dežjem in škropljenjem. Njegovo vzdržljivo, vodoodporno podnožje in stisljivo zapiranje na rolo, vam bosta pomagala ohraniti vašo opremo suho, kjerkoli na poti.

SUROVINSKA SESTAVA:

Zunaj in znotraj: 100% POLIESTER

Ni na zalogi

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 100 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

GOR