STE POZABILI SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

- 40%

Ženski tekaški copati Brooks Cascadia 16

Original price was: 139.99 €.Current price is: 83.99 €.

Nova Cascadia, model za tek po gozdu, ozkih poteh in vseh brezpotjih. Oblikovan je tako, da ščiti nogo pred skalami, koreninami in vsem, kar nam pride pod noge. To omogoča tehnologija Ballistic Rock Shield. Profil podplata in nova guma TrailTrack nudita odličen oprijem tudi na mokrih in gladkih podlagah. Cascadia 1б je prvi model z novim DNA LOFT v2 blaženjem, ki je najlažje do sedaj. Hkrati je podplat za 2mm debelejši, kot v prejšnjih izvedbah, kar nudi več udobja. Cascadia 1б je tudi za 5% mehkejša in 20% lažja kot prejšnja verzija.

Velikosti: 37,5 – 42
Širina: B
Teža: 269g 
Padec: 8 mm
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,

Lastnosti izdelka

Odličen oprijem na podlago, mehko DNA LOFT v2 blaženje, Ballistic Rock Shield zaščita proti ostrim pritiskom na podplat, ploščate vezalke in žepek za vezalke, brezšivni zgornji del copata 3D Fit Print, Velcro sistem za tekaške gamaše.

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 100 EUR. Cena dostave po Sloveniji je 5 EUR, po Hrvaški pa 9 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

Tabela velikosti

Velikost v cmEUUS
23,537,56,5
24387
24,538,57,5
25398
25,5408,5
2640,59
26,5419,5
274210
GOR