STE POZABILI SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

- 20%

Moški tekaški copati Brooks Ghost MAX – D815

127.99 

Prihaja nov model Ghost MAX, ki nudi mehkobo, zaščito in maksimalno udobje. Povsem nova tekaška izkušnja, katero težko primerjamo z ostalo kolekcijo copat. Visok oz. debel
podplat, z DNA LOFT v2 blaženjem ter tehnologijo GlideRoll Rocker, omogoča veliko udobje in lažji tekaški korak. Tudi manj izkušenim tekačem. Poleg tega širok podplat in nizek
padec, omogočata dodatno stabilnost in ne posegata v nevtralnost samega podplata. Vse to zmanjša stres na gleženj, ter lajša težave, kot so Mortonov nevrom, Plantarni fasciitis in podobno.

Velikosti: 42 – 46
Širina: D
Teža: 283g
Padec: 6 mm

Lastnosti: DNA LOFT v2 blaženje, GlideRoll Rocker tehnologija, nizek padec peta-prsti

BLAŽENJE

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,

Lastnosti izdelka

DNA LOFT blaženje, izredno zračen jezik, lažji in hitrejši kot Glycerin, Omega Flex Groove stabilizator, Segmented Crash Pad po celotni dolžini podplata, Plush Transition Zone, HPR Plus guma na podplatu.

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 100 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

Tabela velikosti

Velikost v cmEUUS
26,5428,5
2742,59
27,5439,5
284410
28,544,510,5
294511
29,545,511,5
304612
30,546,512,5
3147,513
31,548,513,5
GOR