STE POZABILI SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

- 38%

JOMA – nogometna žoga – GIOCO II

Original price was: 74.99 €.Current price is: 46.80 €.

Nogometna žoga je priemrna za vse površine – FIFA QUALITY PRO.

Zunanji material je mehek na dotik, izdelan iz visokotehnološki PU iz japonskih mikro vlaken. Žoga je izdelana s Super-Hybrid tehnologijo, ki omogoča nepredušne šive. Ti šivi omogočajo kvalitetno igro v mokrem in suhem vermenu. EPDM/PU pena in notranja gumijasta podloga omogočata večjo vzdržljivost in nadzor. Površina žoge je izdelana z 12 ploščno konstrukcijo za optimalen aerodinamični nadzor. Žoga ohranja obliko in težo v vseh vremenskih razmerah za najboljše rezultate.

Značilnosti:
Zunanji del: Hi-Tech Micro-Fiber Japonska tekstura PU 1,2 mm.
Notranji dl: debela in globoka EPDM pena; Podloga 5,0 mm + 1 plast obdelane tkanine 100% PES.
Material: 20% PU, 40% PU pena. 20% EPDM pena. 20% PES.
Velikost: 5.

Obseg: 68,5-69,5 cm.
Teža: 420-445 gr.
Odboj: 135 – 155 dotik.
Tlak: 0,9 BAR – 1,1 BAR.
Količina plošč: 12 plošč.

 

Na zalogi

Šifra: 08489463-BS Kategoriji: ,

Pogosta vprašanja

Naša spletna trgovina ponuja več različnih načinov plačila. Način plačila si izberete v procesu nakupa.

Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi (Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD).

Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate preko spletne banke ali osebno na banki. Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo.

Tretji način je plačilo naročenih izdelkov s kreditno kartico (VISA, MASTERCARD).

Izdelek vam dostavi Pošta Slovenije ali hitra pošta DPD.

V primeru, da vas ni doma, vas bo izdelek čakal na pošti oz. v distribucijskem centru dostavne službe, ki ste jo izbrali. Plačali ga boste ob prevzemu. Pri dostavi z hitro pošto DPD pri naročilu napišite vašo osebno gsm številko, da vas dostavljalec lahko pokliče pred dostavo!

Stroški dostave po Sloveniji so brezplačni pri nakupu nad 100 EUR. Cena dostave po Sloveniji je 5 EUR, po Hrvaški pa 9 EUR.

Seveda lahko artikel tudi zamenjate. Lahko nam ga pošljete nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. Izdelek pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni sprejemnici (desno spodaj).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

V kolikor izdelek ni zadostil vaših pričakovanj, ga lahko brez pomislekov vrnete v originalni embalaži nepoškodovanega in ne nošenega v roku 30 dni od nakupa in brez besed vam bomo vrnili celotni znesek odkupnine vrnjenega blaga (vrednost vrnjenega blaga ter strošek prvotnega pošiljanja do vas).

Več informacij o vračilu ali menjavi izdelka dobite tu pod razdelkom PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO IZDELKOV.

GOR